Jelen oborio ženu od 84 godine na motoru

Na putu u američkoj saveznoj državi Nju Hempšir, 84. godišnja starica zadobila je ozbiljne povrede glave kada je jelen iskočio na autoput i oborio je sa motora.
Jelen oborio ženu od 84 godine na motoru
Foto: 021

Kerol Delisl vozila se na motoru sa tri točka, kada je jelen iskočio na put i pokušao da izbegne motor preskačući ga, navela je policija iz Ročestera.

Kako se navodi, jelen je udario Delisl koja je pala sa motora na put i spala joj je kaciga sa glave, zbog čega je zadobila ozbiljne povrede.

Lekari u bolnici kazali su da je u ozbiljnom stanju, a policija navodi da je jelen posle nesreće odjurio u šumu, gde mu se gubi svaki trag.
 

  • j1ggy

    14.06.2017 09:31
    Tacno sam znao da je u USA, samo tamo jeleni mogu bahato da voze motore i obaraju starice...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.