VIDEO: Pauk dizao skupoceni "leksus", pa ga ispustio sa dizalice

Dizalica pauk službe u Poreču je pokušala da podigne nepropisno parkirani skupoceni "leksus" ruskih registarskih oznaka.
Međutim, luksuzni automobil je pao s dizalice i pritom je oštećen, prenose hrvatski mediji.
 
"Leksus" je bio nepropisno parkiran na mesto za invalide, a prema nezvaničnim informacijama i vlasnik vozila je invalid, ali nije označio automobil invalidskom karticom, prenosi Index.hr.
 
Porečki radio je na svojoj Fejsbuk stranici objavio snimak tog događaja, koji prikazuje svađu vozača pauka s Rusom čiji je auto pao s dizalice. 
 
 
Nervozni Rus je u nekoliko navrata fizički odgurnuo službenika pauk službe, ali ipak nije došlo do težeg incidenta. 
 
Pauk je tri puta pokušao da digne skupoceni automobil, ali im se svaki put naginjao unazad i bilo je očito da ne mogu uspešno da ga podignu, navodi Index. 
 
Na kraju se čuo glasan zvuk, a automobil se izokrenuo i pao na trotoar. Na svu sreću, na licu mesta je bio i jedan poznati porečki advokat koji je vrlo uspešno smirio situaciju, a ubrzo su se kod "leksusa" pojavila i četiri policajca.
  • Lajavi

    06.08.2017 22:00
    @Lala
    Ne ideš, ne lupaš, oderi ga.... Lalo, pao si u vatru zbog Lexusa.
  • Lala

    06.08.2017 18:52
    @White Power
    A kakav ti imaš problem sa njim ? Što neideš po NS i nelupaš šoferke svima koji stanu na mesto za invalide. Jel stao jeste sledi kazna oderiga ne možeš mu polupati auto zbog tog. I da rusa nema po našim parkinzima a često su mesta za invalide zauzeta.
  • White Power

    06.08.2017 16:21
    Smrad
    Bitanga nepismena bahata.
    Misli da mu je to putlerlend gde moze za 10$ da parkira po glavama ljudi.
    Nema gore gamadi od bahatih ruskih pijandura.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.