Obećao se predati policiji ako skupe 1.000 lajkova

Majkl Zejdel, koga je tražila policija u Mičigenu, obećao je policajcima da će se predati i kupiti im krofne ako policija Redforda dobije 1.000 lajkova za post, i još je najavio da će očistiti i područje oko lokalne škole.
Obećao se predati policiji ako skupe 1.000 lajkova
Foto: Pixabay

Policija je uspela da ispuni zadato za manje od sat vremena, a mladić je sada u zatvoru na osam nedelja zbog vožnje u pijanom stanju i napada.

Prema rečima policajaca, njihovo odeljenje je veoma aktivno na društvenim mrežama, a Majkl Zejdel ih je često trolovao. Tokom te njihove razmene na Facebooku, Zejdel je koristio alijas Šampanjac Torino, ali su policajci brzo shvatili da je on u pitanju.

Obećao je da će se predati i počastiti ih krofnama i drugim pecivom.

"Čekali smo i čekali, trebalo mu je malo vremena, ali u ponedeljak uveče se zaista pojavio u stanici. Mom partneru, naredniku Gregu, koji ne jede krofne je doneo đevrek", priča policajka Dženifer Mensfild.

Dodaje da odeljenje obično ne koristi Facebook kao oružje za hvatanje kriminalaca, ali su otvoreni za sve ideje ako donose rezultate.

Zejdel će morati da plati i novčanu kaznu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti