Napio se, pao sa devetog sprata i nastavio da pije

Muškarac iz Moskve napio se i pao sa devetog sprata, ali je i nakon toga nastavio da pije, pa je sasvim zaboravio zašto je zvao policiju.
Napio se, pao sa devetog sprata i nastavio da pije
Foto: Pixabay
Moskovljanin je popio toliko alkohola da se sapleo dok je pušio cigaretu i ispao kroz prozor svog stana na devetom spratu. Pao je na beton, ali se samo izgrebao kotrljajući se niz krov. Zatim je pozvao policiju i vratio se u svoj stan.
 
Kada su se policajci najzad pojavili na njegovom pragu, on je već bio zaboravio šta se dogodilo.
 
Lekari su pijanog čoveka, ipak, odveli u bolnicu iz predostrožnosti.
 
Prema podacima svetskih organizacija, 3,3 miliona smrtnih slučajeva godišnje je u vezi sa alkoholizmom.
 
Rusi tradicionalno spadaju u sam vrh korisnika alkohola, a neretko su i na prvom mestu, uprkos stalnim državnim kampanjama za manje konzumiranje alkoholnih pića, podsećaju medicinski portali.
  • Boljšoj

    20.11.2017 18:10
    Rus je to!
    Amerofili, umete li i vi ovako?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva