Novosadska policija hapsila zbog napada sekirom u kafani

Novosadska policija uhapsila je Alena P. (37) jer je u subotu, oko dva sata ujutru, sekirom udario u glavu Slavoljuba J. (43), gosta kafane "Tea" u Bečeju.

Obračunu je prethodila žučna rasprava, navodno zbog ranije neraščišćenih računa. Naime, i jedan i drugi odavno su poznati novosadskoj policiji.

Prema rečima očevidaca, Alen je kod sebe imao sekiru i njom je jednom u glavu udario nešto starijeg gosta, koji je bio svestan do dolaska lekara, a u bolnici su mu konstatovane lake telesne povrede. Slavoljubu je sekira napravila posekotinu, koja nije opasna po život.

U novosadskoj policiji određen je pritvor Alenu P. i stavlja mu se na teret pokušaj ubistva. Ni jedan ni drugi, navodno, nisu hteli da kažu inspektorima zbog čega su se posvađali.

  • Mirko

    19.05.2016 08:49
    Novosadska policija u Bečeju?
    Novosadska policija hapsi ljude po Bečeju - da li sam dobro pročitao? Gde je bečejska? Na pecanju?
  • J.

    16.05.2016 11:36
    Kafana = glava u torbi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika