Uhapšen Goran Šarac osumnjičen da je pregazio devojku na Telepu

Goran Šarac (34), za kojim je bila raspisana međunarodna poternica zbog sumnje da je 1. decembra 2014. godine, na Somborskom bulevaru, usmrtio Novosađanku Mariju Milešić (1986) uhapšen je u Budimpešti .
On se tereti da je, na obeleženom pešačkom prelazu, džipom marke "Čiroki" udario konobaricu, a zatim pobegao sa lica mesta. 
 
Policija je 16. decembra uhapsila tri osobe iz Sremske Mitrovice, zbog sumnje da su pomogle osumnjičenom, tako što su isekle džip koji je vozio i prodali delove topionici. 
 
U stanu koji je Goran Šarac koristio u Budimpešti, policija je pronašla znatnu količinu narkotika, kao i falsifikovana bosanska i slovenačka dokumenta.
 
Za Goranom Šarcem koji ima obiman dosije bila je potraga nakon smrtnog slučaja, a u istragu su bili uključeni i forenzičari. Bežeći sa mesta nesreće na Somborskom bulevaru, kada je naleteo na Mariju Malešić, koja se vraćala iz prodavnice na posao u obližnju kafanu gde je radila kao konobarica, Šarac je džipom, novosadskih registarskih oznaka, produžio ovom saobraćajnicom u Veternik. 
 
Veruje se da je Šarac sa hrvatskim falsifikovanim dokumentima, nekoliko dana posle nesreće, uspeo da pobegne u Austriju. Tamo je, kako se pretpostavlja, stigao preko Mađarske, zaobilazeći Hrvatsku, gde je za njim raspisana crvena Interpolovoa poternica zbog krađa i razbojništva.
 
 
Podsetimo, Šarac je bio osumnjičen da je organizovao pljačku zlatare "Šiket" 24. septembra 2010. godine. Policija je sumnjala da je Šarac nabavio oružje i napravio plan pljačke, o čemu opširnije OVDE.
  • Čerez

    19.12.2016 17:00
    Saradnja je reciprocitetna i nije mali broj kriminalaca vraćenih iz Srbije u Mađarsku.
  • Jovan

    19.12.2016 13:07
    Ološ
    E zato HOĆU u EU.
    Ovakav ološ vodi politiku u Srbiji, drži Apelacioni sud na infuziji korupcije-da ih listom oslobađa. Al zato u Đarmi-klepiše ga kao kuče muvu.
    Zato HOĆU EU, da ne može svaka spodoba da izigrava Korleonea i demolira sive moždane ćelije.
    Onima koji ih imaju, naravno.
  • strasno

    18.12.2016 00:10
    tztztz
    Tragedija je sto je on uopste pobegao iz drzave. Zato kod Madjara ne pomazu ni lazni dokumenti,komsije hvataju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika