Policija nema trag o vozaču koji je pregazio devojku na Telepu

Ni nakon četiri dana, policija nema trag koji će je odvesti do vozača džipa koji je u ponedeljak u Novom Sadu pregazio Mariju Milešić.

Ni nakon četiri dana od nesreće, policija nema trag koji će je odvesti do vozača džipa koji je u ponedeljak u Novom Sadu pregazio Mariju Milešić (28).

Policija ništa zvanično ne saopštava, ali policajci nezvanično kažu da su u istragu uključeni svi forenzičari.

- Trenutno se rade trasološka i druga veštačenja, koja bi trebalo da daju odgovore na mnoga pitanja. Do sada je pregledano i više video-snimaka s kamera okolnih objekata. Međutim, otežavajuća okolnost je to što je tragične večeri padala kiša, pa su i snimci nejasni - kaže sagovornik Blica.

Informer navodi da je policija do sada pregledala više od 100 džipova i da se prvenstveno traže dva modela "grand čiroki" i "tojota land kruzer". Ovaj list navodi da informacije iz istrage govore da je vozač džipa otišao u pravcu Bačke Palanke.

Dosadašnja istraga je utvrdila da je na devojku u ponedeljak na Somborskom bulevaru prvo naleteo džip, a potom i taksi vozilo.

Kurir navodi da taksista "Pan taksija" S.C. iz Novog Sada, koji je osumnjičen da je autom prešao preko tela tragično nastradale devojke nakon što ju je oborio džip, nije mogao da potvrdi koje je vozilo udarilo Mariju. On je policiji ispričao da nije uočio koje je vozilo bilo u pitanju i da nije video kako je udarena, kao i da se zaustavio posle udara i pokušao da joj pomogne. On nije zadržan u pritvoru i pušten je kući.

Danas sahrana Marije Milešić

Marija Milešić sahranjena je danas na Gradskom groblju u Novom Sadu.

Ona je iza sebe ostavila četvorogodišnju ćerkicu Teodoru i muža Milana Đarmatija.

  • Sve vide oči sudbine...

    06.12.2014 15:17
    Sasvim slučajno...
    Ima jedan čika iz Veternika što radi u BIA, ne da radi- nego znate i šta radi i šta vozi...
  • Podbarac Original

    05.12.2014 09:15
    @Asd
    Ti si verovatno na nekim lakim drogama pa ni sam ne znas sta si hteo da kazes,ja iznosim lazne informacije iz javnih glasila koje sam po tebi izgleda trebao da filtriram u tacne informacije.Uradi ti to sam ako uopste znas sta hoces.Kraj ove price se ni ne nazire,proslo je vec nekoliko dana i nema ni slova o napretku istrage,nijedno saopstenje,Marija je sahrajena,malo dete nema utehu,krivac nije pronadjen....ne sluti na dobro.
  • NovOsadjAnin

    05.12.2014 08:57
    .,.,.,.
    Dzaba sve kad nam je zakon bunar!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija