FOTO: Traži se zbog krađe iz prodavnice na Klisi

Novosadska policija traga za osobom sa fotografije zbog teške krađe.
Sumnja se da je krađu počinio 10. februara u jednoj prodavnici na Klisanskom putu.
 
Iz policije pozivaju građane koji prepoznaju osumnjičenog ili imaju informacije o njegovom boravku i kretanju da se jave pozivom na brojeve telefona: 021/419-037 ili 066/889-3815.
 
  • haha

    28.02.2017 10:06
    @NIki i @Jelena - ne biste ih prijavili jer nije vasa radnja. Tako bi i vi uzeli da vam nesto zatreba ili zapadne za oko. A da je vasa, ne bi bilo prijava, ne bi bilo adekvatno sudjenje i kaznjavanje nego "smrtna kazna...". Ne mogu da verujem da neko naglas pravda cistu kradju, opravdavajuci time da je lopovu to, eto, trebalo. Olos koji samo u se i poda se zna.
  • Da

    27.02.2017 21:20
    @niki
    Ni ja nisam cuo nekad nekoga da protestVuje. Najvise zbog toga sto ljudi protestuju. ProtestV nije rec
  • gari ns

    27.02.2017 20:16
    ne rise niki leba ti, sad ga je pukla zikra ili je duzan za kladju, vidis da je dosao da pljacka kes

    da se ne lazemo, siromasi i gladni prvo probaju da rade, pa prose, pa ako nista od toga ne polazi za rukom, kradu po pijaci

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika