Dvadeset godina zatvora za ubistvo penzionerke kod Jodne banje

Biljana Jeftić iz Stejanovaca kod Rume osuđena je u novosadskom Višem sudu na 20 godina zatvora zbog teškog ubistva na podmukao način Jaroslave Dugošije Dobrenov (77), penzionisane novinarke RTV-a.
Dvadeset godina zatvora za ubistvo penzionerke kod Jodne banje
Foto: 021.rs
Iako je prvobitno ubistvo nekadašnje novinarke okarakterisano kao svirepo, sud smatra da je teško ubistvo počinjeno na podmukao način. A to se, prema rečima sudije Vidoja Mitrića, ogleda u svemu.
 
Jeftićeva (51) je oglašena krivom jer je 9. februara 2016. sa umišljajem usmrtila Jaroslavu Dugošiju Dobrenov, u kući u Ulici Nikole Tesle 15 u Novom Sadu, u kojoj je penzionisana novinarka živela sama. Nesrećnoj ženi je nanela udarce flašom i drvenim panjem, a zatim i 20 uboda nožem, od čega šest u leđa.
 
Okrivljena je tokom postupka priznala da je ubila žtrvu, ali i rekla da ne zna zbog čega je to učinila. Ona je u pritvoru od 12. februara prošle godi­ne i odlukom veća tamo će i ostati do upućivanja na izdržavanje kazne. 
 
Opširnije o ovom slučaju OVDE.
  • debelija ns

    09.06.2017 15:03
    Jako
    Malo
  • Futog

    07.06.2017 16:47
    eee
    A za ubistvo Tatona12godina!?
  • Deks

    07.06.2017 11:23
    Kazna je neprimereno mala i svaka kazna niža od maksimalnih 40 godina u ovom slučaju bila bi takva. Ne razumem koje su olakšavajuće okolnosti pa je maksimalna kazna prepolovljena? Ne želim da verujem da se u skladu sa brojem godina žrtve utvrđuje kazna za ubistvo. Patološka kradljivica i psihopata je pobegla iz Srema da u Novom Sadu izvrši svirepo ubistvo nasumično izabrane žrtve, naša vrla policija nije bila u stanju da je locira kod ćerke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika