Memorijalni turnir u tenisu glavom na Štrandu od 26. do 28. avgusta

Memorijalni turnir u tenisu glavom održaće se na Štrandu od petka 26. do nedelje 28. avgusta, na peščanom delu plaže, naspram bine na centralnom platou.

 Ovo je jubilarno 30. takmičenje, od toga 19. Memorijalni turnir u znak sećanja na tragično nastradalog Vladimira Franciškovića, jednog od najboljih igrača tenisa glavom.

Prvi mečevi počinju u petak od 12 časova, a finale je zakazano za nedelju od 17 sati.

Takmičari će biti raspoređeni u četiri starosne kategorije, a svi zainteresovani još uvek mogu da se prijave telefonom na 063/615-84-09.

Za najbolje u svim kategorijama Adidas je obezbedio vredne nagrade.
 

  • Vns

    24.08.2016 20:17
    Strand forewer
    Nadam se da Ivančić dodeljuje pehare, medalje... Ipak su on i Franca bili duet snova. Slava Franci!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.