Od 1. septembra pojačane kontrole u autobusima

GSP je saopštio da od četvrtka 1. septembra stupa na snagu jesenja organizacija prevoza što podrazumeva veći broj autobusa na ulicama.

Od 1. septembra na snazi su i polasci koji su u redu vožnje obeleženi kao "đački" koji su bili ukinuti zbog đačkog raspusta.

Iz GSP-a upozoravaju da će pojačati kontrolu karata u autobusima i na stajalištima.

- Na ovaj način želimo još jednom da podsetimo putnike na obavezu plaćanja prevoza, budući da naplativost direktno utiče na mogućnost organizacije kvalitetnog prevoza. Ujedno podsećamo da se sankcioniše kao prekršaj ukoliko se putnik vozi bez važeće vozne karte i ako odbije da istu pokaže - kažu u GSP.

  • darko

    31.08.2016 11:39
    Naravno da se ne treba svercovati. To je obaveza nas putnika. GSP takodje treba da preduzme svoj deo obaveza da bi osnovna delatnost gradskog prevoza ostala neugrozena. Ta obaveza je da ne arci nase pare koje dajemo za prevoz na plate kancelarijskih, partijskih poltrona, nego da obezbede dovoljan broj vozaca i vozila.
  • Nn

    31.08.2016 08:48
    2014 izdato je vise od 3000 clanskih karata kao karte za prevoz na svim linijama GSP-a. Iste se koriste i danas. Novac od izdatih zavrsio je u dzepove bivseg direktora i sefa SUKA
    Tako zahvalkujuci sefu SUKA 3 godine 3000 putnika se svercuje. Zahvaljujuci istom bsplatan prvoz ima njih vise.
  • Profesionalac

    30.08.2016 22:29
    Obožavam da se švercujem! Iz inata ne plaćam kartu, možete da kontrolišete koliko god hoćete!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti