Moto Deda Mrazovi 24. decembra dele slatkiše mališanima na više lokacija u Novom Sadu

Članovi novosadskih moto klubova po 14. put organizuju akciju "Moto Deda Mraz", a dobrodošli su svi bajkeri koji tog dana žele da se provozaju motorima odeveni u odela Deda Mraza i obraduju novosadske mališane poklonima.

Svoje učešće u akciji najavili su moto klubovi "Otpisani", "Apostoli" i "Horda" uz svesrdnu pomoć članova Folklornog udruženja "Veliko kolo".

Bajkeri će se okupiti 24. decembra u 10 sati na Spensu i obići Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku, Dečju bolnicu u Novom Sadu, Svratište za decu ulice i Dnevni boravak za smeštaj dece i mladih iz porodica u riziku. 

Akcija će biti završena podelom slatkiša u "Ledenoj šumi" u Dunavskom parku, najavljuje Sandra Šteli iz moto kluba Apostoli.

"Sam kraj akcije je malo drugačiji od prethodnih godina. U Ledenoj šumi biće izvedena predstava, a paketići se neće klasično deliti, kao do sada, već će se Deda Mrazovi raširiti po parku i deliti slatkiše, te će veći broj mališana moći da ih dobije", kaže ona za 021.

Nakon akcije, učesnici će otići na bajkerski pasulj, koji organizuje Moto klub "Otpisani" u svojim prostorijama u Sremskoj Kamenici. 

  • Igor

    17.12.2016 11:55
    Treba SVI da znaju! Pravi bajkeri nisu nikad i neće nikad biti politički aktivni! Ovo što tadimo radimo iz srca! Da smo akciju završili u centru opet bi neko imao loš komentar! Nemojte ljudu pluvati po nama nego probajte malo da se priključite... Imo bi ja svašta još kasti al neću!
  • Igor

    17.12.2016 11:25
    Ti Kole organizuj binu i ozvucenje za pretstavu u centru i mi dolazimo na trg! Znas samo da pljujes uzmi pa uradi nesto!
  • Novosađanin

    15.12.2016 18:09
    Zaista mi je žao kada čitam ove ružne komntare.

    Već dugo se divim ovim humanim ljudima kako iz godine u godinu voze svoje motore na niskim temperaturama.

    Zaista ne znam šta im je trebalo da ih izmanipulišu i iskoriste za promovisanje nečeg.

    Žao mi je što ih ove godine neće dočekati deca na Trgu, kao svake godine!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti