Tri dana pre dočeka postavljaju dodatnu novogodišnju rasvetu

Radnici JKP "Stan" su tri dana pre dočeka Nove godine počeli sa postavljanjem dodatne novogodišnje rasvete.

Razlog za kašnjenje sa postavljanjem nove rasvete u Novom Sadu je što se tender za nabavku iste odužio nakon što je 1. decembra ukinut Zavod za izgradnju grada.

Ukrasi su u sredu postvaljani na Gradskoj kući, kao i na Trgu republike, gde je dodat Deda Maraz sa saonicama, dok se postavlja i rasveta na raskrsnici kod Merkatora.

Kako je za 021.rs potvrđeno u Stanu, za četvrtak je u planu ukrašavanje Jevrejske i Bulevara oslobođenja, a potom i postavljanje ostatka rasvete na pet kružnih tokova u Gradu i drugih ukrasa koji su kupljeni. Kako bi stigli da sve postave do dočeka Nove godine, planirano je da se radi ceo dan, pa i samog 31. decembra.

Za kupovinu nove rasvete vredne oko 14,5 miliona dinara sa PDV-om, a ukupno za ovogodišnje ukrašavanje, Grad će upotrebiti oko 30 miliona dinara.

  • Toma

    29.12.2016 00:17
    Petokrake
    E baš volem
  • Srđan

    28.12.2016 21:31
    Slučano
    Da slučajno ne bude ista količina rasvete za oba Božića... zna se koji je važniji. Slavimo novu godinu 1. a Božić 7. koji smo mi likovi...
  • Brutalz

    28.12.2016 19:46
    Taman ce do sledeceg doceka postaviti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti