Šalteri za izradu ličnih karata i pasoša radiće duže do kraja januara

Zbog povećanog interesovanja za zamenu starih ličnih karata, šalteri Policijske uprave u Novom Sadu će i dalje raditi pojačanim kapacitetom, sve do 31. januara.
To znači da će, do kraja januara, građani moći da predaju zahteve za izdavanje ličnih karata i podignu ove dokumente i u poslepodnevnim časovima, kao i u danima vikenda, subotom i nedeljom.
 
Osim radnim danima i subotom, građani će moći da predaju zahteve za izdavanje ličnih karata i pasoša i podignu ove dokumente i nedeljom, u šalter sali na Bulevaru oslobođenja 143, od 8 do 16 časova.
 
U svih 11 policijskih stanica na području Južnobačkog okruga, za zamenu starih ličnih karata biće uvedena druga smena radnim danima, kao i jedna smena subotom, a, izuzev Bača i Titela, građani ostalih opština će ove poslove moći da obavljaju i nedeljom.
 
Detaljni rasporedi rada šaltera biće istaknuti u svim objektima Policijske uprave na području Južnobačkog okruga.
  • Pera

    10.01.2017 22:25
    Pitanje
    Da li neko iz Backog Petrovca, moze da izradi licnu kartu u NS i obratno?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti