FOTO: Uklonjena uspomena na mural koju je gradu "poklonio" Jeremić

Platno sa fotografijom nedavno prekrečenog Remedovog murala, a koje je kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić u sredu "poklonio" Novom Sadu, iznenada je uklonjen.
Nije poznato ko je uklonio platno koje nije izdržalo ni 24 sata na zidu. 
 
"Na Uskrs počinje novi period u istoriji naše ponosne i dostojanstvene zemlje. Hvala vam na prilici da vam damo ovaj poklon, a hvala vam i na trudu i na veri. Ovo je novosadska Savamala. Ovih Savamala ima svuda po Srbiji i više ih neće biti posle Uskrsa, dajem vam reč", poručio je prisutnima juče, uoči mitinga na Spensu, Jeremić.
 
 
Aktivisti ovog kandidata su, preko celog zida na kojem je donedavno bio mural poznatog francuskog strit-art umetnika, koji govori o moći u svetu i društvu, okačili platno na kojem je naslikan taj Remedov mural.
 
Više o muralu čitajte OVDE.
  • Dule

    31.03.2017 11:27
    Misterija?
    Pa znam ja ko je okrecio.Momak se zove Tomas, 1982 godiste, i rodjen u Kuli. Isao sam sa njim u osnovnu skolu.
    Slucajno sam prolazio tuda dok se sve desavalo, i pitao ga zasto krece mural. Rekao je kako sutra treba da dodje neki drugi umetnik da nacrta novi mural. Sutra je bilo jasno da je slagao...
  • Pićuka

    31.03.2017 08:16
    @Mikele
    Pozdrav za sve vernike čija vera ne doseže dalje od praseta za slavu.
  • Baja

    30.03.2017 22:02
    Prava slika
    To sto su nacrtali na okrecenom zidu je slika tih koji su crtali! Ta slika je simbol zutih autonomasa, njihove kulture i ponasanja!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti