FOTO: Oštećena kućica za dojilje u Limanskom parku

Vandali su ovih dana oštetili kućicu za dojilje u Limanskom parku.
Iz Gradskog zelenila navode da su vandali izvalili daske sa dve strane, uništili pod i oštetili krov.
 
"Stolari Gradskog zelenila tokom naredne sedmice saniraće štetu, ali se postavlja pitanje šta je razlog ovakvog vandalizma? Odgovor na to pitanje mogu da daju jedino psiholozi i sociolozi", navodi se u saopštenju.
 
Kućica za dojilje u Limanskom parku podignuta je pre šest godina.
 
  • gari ns

    29.05.2017 20:25
    Jedino resenje je da im napravite kucicu sa nacrtanim flasama i spricevima, mozda onda shvate da tu treba da se rokaju, a ne u kucici za podoj. I ne kontam sto uopste tu dolaze, kad imaju hiljadu i jedan objekat u okolini za cevcenje i varenje. Klupe u parku, skejt park, NS Time pored, Strand, mogu ispod mosta, ma sto i jedno mesto u blizini. Da sam pandur, ne bi ih dirao na tim mestima, ali bi im zato lomio kosti da ih vidim u kucici za podoj. Seljacine glupe.
  • Jpeg

    28.05.2017 16:37
    Taman da balerine posle decu svoju doje tu...
  • Milan -Novo naselje

    28.05.2017 09:23
    dajte vise ...
    Nikakav odgovor od sociologa i psihologa ! odgovor mora da nam da policija i komunalna policija !! Kakvi bre sociolozi ! Policija a hvala Bogu imamo je mora vise da pocne da radi svoj posao . Grad je nocu prepusten divljacima ,idiotima , polu divljim i ne kulturnim klincima . Okupljaju se gde hoce , piju , galame , svadjaju se ..... kad pozoves policiju ko da je nisi ni zvao . Znaju oni to i zato se tako i ponasaju . Koliko god bili mladi i imaju neka prava e pa i drugi takodje imaju neka prava . Nije mi jasno zasto se divljastvo i primitivizamvec godinama tolerise u gradu !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti