Uskoro još 18 mesta za parkiranje bicikala

JKP "Parking servis" će uskoro na ulicama grada na 18 lokacija postaviti parkirališta za bicikle, tzv. češljeve.
Uskoro još 18 mesta za parkiranje bicikala
Foto: 021.rs

Kako su za 021.rs, pojasnili u tom preduzeću, ovom javnom nabavkom će se dobiti dodatnih 160 mesta za parkiranje.

Lokacije gde će češljevi biti postavljeni još nisu precizirane, pri čemu Parking servis ima na desetine zahteva građana da se ispred raznih javnih ustanova, poslovnih i privatnih zgrada postave češljevi.

Trenutno u Novom Sadu postavljeno je 62 češljeva, odnosno parkirališta za bicikle, sa oko 700 mesta, a ceo spisak, kao i mapu možete videti na sajtu Parking servisa

  • Pavle

    14.06.2017 17:13
    Nema razlike
    Šta vredi češalj kad u sred bela dana cvikaju sajle i nikom ništa.
  • Perica

    14.06.2017 09:35
    ######
    Šta je predviđeno za stambene, zgrade gde ima biciklova!?
    Uglavnom naslonjeni na zid ili nose u stan jer nemaju biciklanu
    a ni držaće ispred zgrade!? A ZGRADA JE REGISTROVANA i PLAĆA POREZ itd
  • Miki

    14.06.2017 01:25
    A šta je sa parkinzima za automobile? U Beogradu se radi punom parom, prave se podzemne garaže, a ovi ovde spavaju i ništa ih ne interesuje. Za poslednjih par godina uspeli su da dva puta plate popovima da svete vodu iz vodovoda, proterali su latinicu iz autobusa, dozvolili da se većina pešačkih prelaza obriše (što ne samo da ugrožava pešake, već daje utisak da je Novi Sad prljav i zapušten grad), a polomili su i ploče na Trgu slobode i Pozorišnom trgu. U Beogradu izgradiše fontanu, a prošle godine u Novom Sadu za vreme Exita nijedna fontana nije radila iako je tada bilo desetine hiljada gostiju! To su otprilike svi njihovi uspesi ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti