Raspisan konkurs za glavnog urednika Prvog programa RTV

Radio-televizija Vojvodine raspisala je konkurs za glavnog i odgovornog urednika Prvog programa televizije.
Raspisan konkurs za glavnog urednika Prvog programa RTV
Foto: 021.rs
Glavni i odgovorni urednik biće na funkciji četiri godine. 
 
Uslovi konkursa su: da je kandidat državljanin Srbije, sa prebivalištem u Srbiji, da ima visoku stručnu spremu, najmanje pet godina iskustva na uredničkim ili složenim novinarskim poslovima, da zna jedan svetski jezik, da zna tehnologiju proizvodnje i emitovanja TV programa i da je u dosadašnjem radu pokazao profesionalnost, te da nije na javnoj ni političkoj funkciji i nema imunitet od odgovornosti.
 
Rok za prijavu je 15 dana. 
 
Sve informacije dostupne su OVDE.
 
Podsetimo da je Osnovni sud u Novom Sadu pre pola meseca poništio odluku Upravnog odbora Radio-televizije Vojvodine o razrešenju Slobodana Arežine sa funkcije direktora programa RTV-a, koja je doneta 5. maja prošle godine i posle koje je smenjeno još nekoliko urednika i voditelja. Zbog tih smena, zaposleni na RTV-u potpisivali su protestnu peticiju, a organizovani su i ulični protesti pokreta Podrži RTV, oformljenog nakon smena u ovoj kući.
 
Više o toj temi čitajte OVDE.
  • Gledalac

    15.06.2017 22:43
    Jedina želja
    Samo da ne bude član Partije.
  • Mile zlojeb

    15.06.2017 13:38
    Nada Kalkan forever!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti