Bira se novi načelnik novosadske policije

Policijska uprava Novi Sad uskoro će dobiti novog načelnika, nakon nekoliko meseci u v.d. statusu.
Bira se novi načelnik novosadske policije
Foto: 021.rs
Kako je za 021 potvrđeno u policiji, 21. jula raspisan je interni konkurs za načelnika PU Novi Sad, koji će biti otvoren 10 dana.
 
Aktuelni v.d. načelnika u novosadskoj policiji je Milorad Šušnjić, koji je sa mesta rukovodioca policije u Subotici prebačen u Novi Sad u januaru umesto dotadašnjeg načelnika Siniše Radakovića.
 
Interni konkurs okačen je na oglasnoj tabli u zgradi policije i odnosi se na stalno zaposlene u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Kandidati moraju da ispune sve uslove u pogledu kompetencije za rad u policiji i neophodnog iskustva, kao i da su državljani Srbije.
 
Podsetimo da je krajem februara u PU Novi Sad smenjen dugogodišnji šef kriminalističke policije Saša Barjaktarović, koji je prebačen u policijsku stanicu u Žabalj na mesto načelnika. On bi, prema saznanjima 021, trebalo da se vrati na staru funkciju u Novi Sad u novembru, s obzirom na to da je u Žablju zbog "povećanog obima posla".
 
Više o ovoj temi čitajte OVDE.
  • RIZBO

    26.07.2017 15:11
    ACAB
    uslovi:

    * Nenovosađanin
    * završena 4 razreda osnovne sa prosekom 2,00
    * u slobodno vreme valja dop
    * optužen za nasilje u porodici
    * više discplinskih prijava
    * sklonost ka diskriminaciji i konzumiranju narkotika
    * omiljeni film Zli poručnik
  • MiLena

    26.07.2017 12:15
    Dno dna
    Načelnik ne sme biti iz Novog Sada (jer se bira samo stalno zaposlen u policiji), niti da ima veze sa Južnobačkim okrugom, jer bi to bilo katastrofa.
    Vrana vrani oči ne vadi.

    Mafija, naročito građevinska ima svoje kandidate i uglavnom već finansijski drži kao zavisne niže rukovodioce u PU Novi Sad, koje bi rado videla na čelu PU Novi Sad.
    Lokal patriotizam je ovde izjednačen sa apsolutnom kriminalizacijom PU Novi Sad.

    Plaćanje od strane lokalne mafije porodicama novosadskih policajaca letovanja na egzotičnim mestima, zimovanja na Kopaniku i Zlatiboru, samo su vrh ledenog brega i javna tajna u ovom gradu.
    To je na žalost dostiglo tolike razmere, da sada mafija šačje na plaćene odmore čak i obične inspektore, a sve zarad pripreme terena za njihovo eventualno napredovanje.
  • u prolazu

    26.07.2017 11:05
    moram da pitam
    Bira li ga mafija/kriminalci/dileri ili vlast?
    Ili je to isto?

    Čisto, voleo bih da znam...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti