Humani ponedeljak za operaciju male Srne

Četvorogodišnja Srna Sedmak iz Sremske Kamenice jedino je dete u Srbiji koje je rođeno bez jednjaka, te će posetioci Štranda u ponedeljak, 4. septembra moći da doniraju novac za njenu operaciju.
U prvom humanom ponedeljku za malu Srnu sakupljeno je 45.000 dinara.
 
"Iskreno se nadamo da će se Novosađani i ovog puta odazvati apelu za pomoć u velikom broju, kao i da će nas poslužiti vremenski uslovi od kojih zavisi poseta gradskoj plaži", naveli su "Gradskom zelenilu".
 
Građani će tokom "Humanog ponedeljka" umesto ulaznica za Štrand ostavljati donacije za operaciju u Nemačkoj, kako bi se omogućilo nesmetano funkcionisanje srednjeg dela jednjaka.
 
Srna je do sada prošla kroz čak 36 operacija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti