Konkurs za osnovce na temu zaštite životne sredine

Ekološko udruženje građana "Zeleno pitanje" i dečiji časopis "Čuvari ravnice" raspisao je konkurs "Školski zeleni pres" u kojoj poziva učenike osnovnih škola da pišu članke na temu zaštite životne sredine.

Želja je da se učenici uključe u prepoznavanje dobrih i loših primera zaštite životne sredine u školi, oko škole, u svom mestu stanovanja, u okolini mesta stanovanja i njihova prezentacija putem teksta i fotografije.

Najbolji radovi će biti nagrađeni i objavljeni, kako u časopisu, tako i u školskim publikacijama. Tekstovi i fotografije mogu se slati do 30. oktobra, a nagrađuju se najbolji članak (do 250 reči), kao i fotografija i foto priča (do 12 fotografija) u tri starosne kategorije učenika (3-4 razred, 5-6 razred, 7-8 razred).

Detaljne informacije mogu se naći na internet adresi www.skolskizelenipress.blogspot.rs, ili dobiti upitom na mejlove cuvariravnice@gmail.com i skolskizelenipress@gmail.com.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.