Novosadski odbornici sutra o kaznama za nenamensko korišćenje tartan staze

Novosadski odbornici će u četvrtak, 19. oktobra, imati svečano i radno zasedanje.
Novosadski odbornici sutra o kaznama za nenamensko korišćenje tartan staze
Foto: 021.rs

Na svečanoj sednici doneće odluku o dobitnicima Oktobarske nagrade i Novembarske povelje.

Za Oktobarsku nagradu su predloženi "Dnevnik" i Galerija Matice srpske, a za Novembarsku povelju Dom zdravlja "Novi Sad" i sportista i humanitarac Goran Bajšanski. Dobitnicima će gradska priznanja biti uručena 23. oktobra na Dan oslobođenja Novog Sada od fašizma.

Na radnoj sednici se ne očekuje rasprava jer su tačke dnevnog reda pretežno predlozi za izradu urbanističkih planova, odnosno manje izmene drugih gradskih propisa. Među urbanističkim planovima se nalaze predlozi za plan dela Futoga između Ulice carice Milice i primarnog nasipa, zatim dela Bukovca, okoline hotela "Novi Sad", Kipa u Sremskoj Kamenici, dela Mišeluka, radnih zona Sever II i IV, dela Veternika, kao i dve parcele na Avijatičarskom naselju i u Ulici Peđe Milosavljevića u Malom Beogradu.

Skupština bi trebalo i da oprosti dugove "Mostogradnji", prema preporuci koju je Vlade Srbije dala za preduzeća u postupku privatizacije.

Na dnevnom redu je i predlog da se detaljnije definiše održavanje Keja tako da se oštrije kazni nenamensko korišćenje tartan staze, kao i predlog da se odobri učenicima iz Novog Sada koji pohađaju Vazduhoplovnu akademiju u Beogradu pravo na naknadu troškova prevoza.

  • Y

    19.10.2017 20:25
    O
    Napravljena staza bez dokumentacije, a neko je minuo lovu. Kako da se održava kad zvanično i nepostoji. DS
  • /

    19.10.2017 16:15
    /
    nazovite je pajticeva staza
  • nezaposlen

    19.10.2017 13:21
    Kada ce odbornici da raspravljaju o otvaranju novih radnih mesta ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti