Doček dečije Nove godine u Dunavskom parku, gradski bendovi na Trgu republike

Poznat je program koji će se u nedelju 31. decembra odigrati na Trgu republike i u Dunavskom parku.

Na Trgu republike program počinje u podne, sviraće bendovi najrazličitijih žanrova, dok će sve upotpuniti autentični restorani sa svojom gastronomskom ponudom, kao i lokalni proizvođači zanatskog piva i domaćih vina sa Fruške gore.

Bend "The Gift" će otvoriti program, posle njih će na binu "JeuNS", a potom sastav "Čičini čvorci". Na kraju programa posetioci će se provoditi uz "Resident DJ dirty" i najprepoznatljivije šlagere, kao i uz "Resident bend street meat" koji će na gitari i violončelu posetiocima predstaviti hitove klasične muzike i hitove domaćeg roka u svom originalnom stilu.

Za najmlađe je organizovan bogat program dečjeg dočeka Nove godine u Dunavskom parku. Slavlje za mališane počinje u 11 časova kada će program otvoriti plesni studio "Dance revolution", uz koreografije i kostime koji oživljavaju bajke i priče u kojima su deca glavni akteri.

Uobražena kraljica, talentovani kompozitor i vesela dvorska luda glavni su likovi edukativnog, dinamičnog i zabavnog mjuzikla koji će predstaviti kreativni studio "Čarolija", nakon koga će nastupiti dobro poznat i višestruko nagrađivani novosadski dečiji hor "Zvončići". Interaktivni koncert "Avanture leteće gitare" Branimira Rosića napraviće uvod za dolazak Deda Mraza koji će se, u organizaciji dramskog kluba "Teatrilo", obratiti deci, nakon čega će uslediti crtanje po specijalno napravljenoj statui za ovu priliku i mnoga iznenađenja.

Nakon navedenih dnevnih programa, na glavnom novosadskom trgu će za doček nastupiti Plavi orkestar, Darko Rundek i S.A.R.S, dok će u Studiju M uživati ljubitelji tehno i rep muzike uz više od 10 domaćih, regionalnih i inostranih izvođača među kojima su John Acquaviva, Krešo Bengalka, Kristijan Molnar, Yeah Left, Rasheed, Aleksandra Duende i drugi. Kako je Studio M jedina lokacija sa ograničenim kapacitetom, jedini je događaj u sklopu dočeka Nove godine za koji će se ulaz naplaćivati.

Organizator predstojeće novogodišnje proslave u Novom Sadu koja će se odigrati na četiri lokacije uz više od 50 izvođača je Fondacija Novi Sad 2021.

  • hell on earth

    12.12.2017 01:05
    Hoce li pevati Ceca i Zdravko Colic ?
  • cure

    11.12.2017 16:04
    gradski bendovi
    Baja mali mindža,vukovi manjače i drugi.specijalni gost lepa danijela

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti