Nove promene u vrhu novosadske inspekcije

Gradsko veće je pre nekoliko dana smenilo dosadašnjeg v.d. načelnika Gradske uprave za inspekcijske poslove Sinišu Vujinovića i na njegovo mesto postavila dosadašnjeg načelnika komunalne policije Miroslava Laketića.
Nove promene u vrhu novosadske inspekcije
Foto: 021.rs

U Službenom listu je navedeno da je Vujinović, koji je godinama bio saobraćajni inspektor, sada postavljen na mesto zamenika v.d. načelnika inspekcija, a za sada nije poznato ko će zameniti Laketića na čelu komunalne policije.

Ovim kadrovskim izmenama u inspekciji je upotpunjeno upražnjeno mesto zamenika načelnika, nakon smene Dejana Šijaka i Vladimira Balabana sa mesta prvih ljudi u inspekciji koji su tu bili od 2012. godine, uprkos tome što je Upravni inspektorat utvrdio da ne ispunjavaju uslove za rad na tim funkcijama.

Šijan je u međuvremenu postao šef kabineta za skupštinske poslove, a Balaban inspektor za zaštitu životne sredine.

  • /

    03.02.2018 10:28
    /
    @aktivista SNS
    pa u startu smo vam govorili sta ste

    i treba da proplivate
  • Gospodja iz kraja

    02.02.2018 15:22
    Pucate
    Sinisa Kresojevic - fotograf, direktor slobodne carinske zone. Dobro, Milose, dokle ces da nas ponizavas ovako? Raspada ti se stranka polako ali sigurno od silnih boranija kao sto su Barac, Balac, Bursac, Bocara.
    Boze, oprosti im ne znaju sta cine...
  • Remix

    02.02.2018 15:06
    hahaha kresojevic direktor.. pa taj fotograf nije sposoban da bude ni mladji referent, stvarno tuga...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.