Gitarijada Vojvodine od 29. juna do 1. jula u Kisaču

Gitarijada Vojvodine biće održana četvrtu godinu zaredom u Kisaču, od 29. juna do 1. jula.
Gitarijada Vojvodine od 29. juna do 1. jula u Kisaču
Foto: Pixabay
Na konkursu za demo bendove, uz pomoć muzičkih urednika RTV Vojvodine, izabrano je deset finalista, a prva nagrada je snimanje singla u Studiju M. 
 
Na stadionu FK "Tatra", grupa Van Gog nastupa 29. juna, a koncert Riblje čorbe je u subotu 30. juna. Na festivalu nastupa i Ahtung bend, a predstaviće se i pobednici prošlogodišnje gitarijade, bend Čupavci, kao i slovački rok bendovi. 
 
Namera organizatora je, kako kažu, da festival dobije regionalni karakter i navode da već ima dosta posetilaca iz regiona, kao i zainteresovanih demo bendova koji se javljaju na konkurs.
 
Kompletan program festivala pogledajte OVDE.
  • prečanin

    25.06.2018 09:04
    U selu je spas
    Ova Kisačka gitarijada je bila prva manifestacija takve vrste na prostorima Srbije u vreme SFRJ početkom sedamdesetih kada su svetskom muzikom vladali "cepelini" i "parpl" To je vreme kada su muzičari svirali a pevači pevali. Dakle davno, kada sam ja bio mlad, mnogo pre pojave ovog urbanog iranskog turbo džihada koji sluša današnja mladež. Toliko o gitarijadi kao gitarijadi. E sad da li su Van Gog u Borina "Čorba" rok muzičari drugo je pitanje
  • mmm

    25.06.2018 07:49
    hahahahahahahah smesni ste
  • Zivan

    22.06.2018 17:02
    I kada su gitarijade nešto značile za muzički život mladih, u Vojvodini nije bilo značajnijih. Ne vidim zašto bi se sada organizovale...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.