FOTO: Srušio se krov "male pečurke" na automobile u redu za gorivo, povređen muškarac

Krov NIS-ove pumpe na Bulevaru cara Lazara na Limanu 3, srušio se danas u popodnevnim časovima.
Za sada nema informacija šta bi mogao da bude uzrok pada konstrukcije, ali se pretpostavlja da je do rušenja došlo zbog nevremena koje je pogodilo Novi Sad.
 
Kako je rečeno za 021.rs u Hitnoj pomoći, zbrinut je muškarac star 32 godine, vozač jednog od automobila koji su se u trenutku nezgode nalazili ispod krova pumpe. On je zadobio nagnječenje grudnog koša, reč je o naizgled lakšim povredama. Prevezen je u Urgentni centar na dijagnostiku i dalje zbrinjavanje.
 
Povodom ovog incidenta oglasila se i kompanija NIS.
 
"Usled jakog nevremena koje je zahvatilo Novi Sad, danas oko 18.15 časova došlo je do pada nadstrešnice na benzinskoj stanici 'Mala pečurka' u neposrednoj blizini poslovnog centra NIS-a. Jedna osoba je upućena na pregled u Hitnu pomoć, a oštećena su dva vozila potrošača. Kompanija NIS će sarađivati sa svim nadležnim organima i službama u utvrđivanju svih činjenica ovim povodom, ukoliko bude potrebno pružiće svu neophodnu pomoć i podršku potrošaču i nadoknaditi svu nastalu štetu", saopštio je NIS.
 
Ispod krova je u trenutku incidenta bilo šest automobila u redu za gorivo.
 
 
 
 

Komentari 122

  • /

    06.08.2018 17:38
    /
    Aman bre,
    Ocigledno je da su ostavili samo da propadne posle proklinjanja za proslom pecurkom.

    Kao da ne znate kako je dodicima ostavljeno sve po gradu


  • kazi ,,ladja,,

    05.08.2018 19:56
    Nisu drugaciji. Vid o. Ajd oladite o svetim rusima, okrenite se komsiluku.
  • Amnezija

    05.08.2018 16:49
    @kazi ,,ladja,, - vaš je samo problem što mislite i uvereni ste da je Rusija danas potpuno isto što i SSSR pre 40 godina, što je otprilike kao kada biste tvrdili da je Nemačka danas isto što i nacistička Nemačka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti