Za rekonstrukciju Tolstojeve ulice 78 miliona dinara

Deo Tolstojeve, od Puškinove do Hopovske ulice na Grbavici, uskoro će biti potpuno rekonstruisan, saznaje 021.rs.
Za rekonstrukciju Tolstojeve ulice 78 miliona dinara
Foto: 021.rs

Ovi radovi koji su procenjeni na 78 miliona dinara će biti izvedeni ove godine, ukoliko uspe javna nabavka za izbor izvođača radova, koji je raspisala Uprava za građevinsko zemljište i investicije (UGZI).

Prema projektu, predviđeno je da se u ovom delu Tolstojeve urede saobraćajne površine, vodovodna i kanalizaciona mreža i javna rasveta. Biće asfaltirano oko 330 metara kolovoza, u skoro istoj dužini će biti postavljene i vodovodne i kanalizacione cevi, kao i 14 stubova javne rasvete.

Zanimljivo je to što će prilikom rekonstrukcije vodovodne mreže iz Tolstojeve ulice biti uklonjene jedne od najstarijih vodovodnih cevi u gradu, koje imaju oko 50 godina. Te cevi su postavljene šezdesetih godina prošlog veka u vreme širenja gradske vodovodne mreže, odnosno postavljanja azbestno-cemetnih cevi.

  • Dejan

    07.08.2018 14:31
    Konačno
    Konačno,stanje ulice je užas
  • Sima

    07.08.2018 10:57
    Da nije malo preskupo?! Auuu al' oni deru ovaj narod!
  • Žile

    07.08.2018 08:48
    Trg heroja
    Treba da se reši ona ulegla kaldrma i rupe na Trgu heroja (onaj deo kod Mosta Duga i zgrade DTD-a). To je sramota. NIko neće to da radi jer to je mali posao na kome nemogu da se uzmu pare, ali je sramota da tih par desetina metara bude takvo ruglo i toliko neravno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti