Poznato koje firme će severnom delu Adica konačno uvesti kanalizaciju

Firma "Graditelj NS" sa podizvođačima JKP "Put" i "KLM Inženjering TM" uvešće kanalizaciju u severni deo Adica nakon sprovedenog tendera Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije.
Ova firma jedina se javila na tender i, pošto ispunjava uslove, dobila posao vredan 152,8 miliona dinara bez PDV (celokupna vrednost radova sa PDV iznosiće oko 171 milion dinara).
 
Podsetimo, devet ulica na Adicama biće priključeno na kanalizacioni sliv Ulice Marije Bursać, koja će dalje biti povezana na novu crpnu stanicu. 
 
Ukupna dužina novoprojektovane kanalizacione mreže je 5.241 metar. Ulice u kojima je predviđena izgradnja kanalizacione mreže su Marije Bursać (dužine 1.412 metara), Palićka (567,55 metara), Vladana Đorđevića (380 metara), Stevana Sinđelića (488,55 metara), Stevana Prvovenčanog (455 metara), Suvoborska (479,95 metara), Sopoćanska (443 metara), Petra Lubarde (279,75 metara) i Žička ulica (749,5 metara).
 
Predviđeno je da će radovi trajati tokom naredne godine, a uradiće se i osnova za postavljanje priključaka. Rok za izvođenje radova u celini je 240 kalendarskih dana. 
 
Više o ovom poslu i problemima koji stanari Adica imaju zbog čestih izlivanja septičkih jama čitajte u našem tekstu OVDE.
 
  • dane

    26.10.2018 17:23
    vodovod i kanalizacija
    šta je sa jesenjinovom
    još 20 godina?
  • Bojana

    23.09.2018 22:38
    za gospodina NEUPUĆENOG
    Vrlo dobro znam gde živim i da li imam kanalizaciju ili ne! Ili Vi možda mislite da možete da ubedite ljude da imaju i ono što nemaju?!
    Za vašu informaciju ni ulice nam nisu asfaltirane! Ili možda Vi znate bolje od mene da li moja ulica ima asfalt ili ne?!
    Pogledajte malo bolje mapu grada ili prošetajte malo po mom kraju, pa tek onda kritikujte nečiji komentar.
  • Zoran

    23.09.2018 22:16
    Za botove
    Ti si smešan jer ne znaš koliko ulica ima a praviš se pametan. Planom je izostavljeno samo tri ulice do Veterničke (Vojislava Despotova, Jefimijina i Sime Pandurovića) koje izlaze na M. Bursać. Da li je to normalno? Koristi maps.me pametni!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti