Pretio da će baciti bombu na Dom zdravlja

Zbog pretnje jednog radnika Doma zdravlja da će baciti bombu na kol centar, danas će obezbeđenje ove ustanove čuvati pacijente i zaposlene na hodnicima ambulante na Limanu četiri.

Zbog pretnje jednog radnika Doma zdravlja da će baciti bombu na kol centar, danas će obezbeđenje ove ustanove čuvati pacijente i zaposlene na hodnicima ambulante na Limanu četiri.

Kako za Blic kaže direktor Doma zdravlja, Života Lazarević, reč je o dvadesettrogodišnjem momku koji radi u kol centru na određeno, a traži da dobije stalan posao. U ovoj ustanovi navode da je taj mladić psihijatrijski pacijent, da je već bio hospitalizovan, kao i da je nekoliko puta pokušao da se ubije.

"On je u petak otpušten iz bolnice i pretio je da će baciti bombu na kol centar. Naši operateri su uplašeni, te smo ozbiljno pojačali mere bezbednosti i obavestili policiju. Iako ne verujemo da će da ostvari pretnje, moramo da budemo obazrivi", rekao je Lazarević.

Radnici Doma zdravlja kažu da već dugo imaju problema sa ovim momkom i da im je ranije krao novac, a da ih je poziv u kojem je zapretio da će baciti bombu, veoma uznemirio.

  • Dzafer

    12.05.2021 00:08
    Врати се Ђ
    Ђ
  • 123321

    05.07.2012 01:17
    s
    Djare legenda, linguri sagnite se!
  • petko

    26.06.2012 18:00
    batiću nemoj da si nervozan evo naćiću ti ja posao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti