U nedelju akcija pešačenja "Za dušu i telo nemarkiranim stazama Fruške gore"

Planinarsko društvo "Naftaš" u nedelju, 10. decembra organizuje jednodnevnu planinarsku akciju "Za dušu i telo nemarkiranim stazama, 12. put".
U nedelju akcija pešačenja "Za dušu i telo nemarkiranim stazama Fruške gore"
Foto: 021
Ruta će biti: Beočin selo - potok od manastira - Kozje brdo - Kestenski put - Tancoš - Gradac - pritoka Potornja - Gredelj - Crveni čot - Beočin selo.
 
Polazak je u 8:20 časova, redovnom autobuskom linijom broj 78 za Beočin selo. Autobus kreće sa stajališta sa Međumesne autobuske stanice i staje na samo nekim stajalištima na Bulevaru oslobođenja (Lutrija, Futoška pijaca i Most slobode). Povratak je autobusom iz Beočin sela u 17:55 časova ili po dogovoru.
 
Potrebno je imati planinarske cipele, toplu kapu i rukavice, preporučuju se planinarski štapovi. Potrebno je poneti dovoljno vode, hranu i prigodnu odeću. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost, u skladu sa pravilnikom Planinarskog saveza Srbije.
 
Staza je zahtevna i može se preći za sedam časova hoda.
 
Vodiči će biti Mihajlo Lončar i Zoran Marković, od kojih se mogu dobiti i bliže informacije o akciji na brojeve telefona 063/813-2783 i 064/888-2285.
 
Više informacija na internet prezentaciji društva na adresi www.pdnaftas.org.rs.
  • Zivan

    08.12.2017 23:07
    Nije lako ovu stazu preći za sedam sati...
  • Milica

    08.12.2017 17:02
    Cika Misa je sa preko osamdeset godina i dalje najbolji planinarski vodic u Novom Sadu. Odlicna staza.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič