Menu 021

"The Killers" večeras otvara Exit

Exit festival večeras će otvoriti svoje kapije, a na glavnu binu izaći će najveći rok bend današnjice, "The Killers".
Zabava 05.07.2017. | 08:48 > 09:28
Program na glavnoj festivalskoj bini danas počinje u 20 časova nastupom riječkih indi-rokera "Jonathan", zatim slede Van Gogh od 21h i njujorški bend "Teachers" od 22:15, dok će glavni događaj večeri, svirka "The Killers", početi u 23:15h.
 
Cena ulaznice je 2.990 dinara za parter i 4.990 dinara za Fan pit. Večeras posetioce očekuje i prvi "Guarana no sleep festival" na Exitu na kojem će nastupiti Jeff Mills, Ellen Allien, Paula Temple & Rebekah i brojni drugi, a ulaz je slobodan uz bilo koju Exit ulaznicu. 
 
Celokupnu satnicu možete pronaći OVDE.
 
Ovogodišnji Exit traje pet dana, a prognoze govore da će tokom svih pet dana i noći Festivala vreme biti sunčano, bez padavina i umereno toplo, oko 32 stepena. 
 
Prvi posetioci festivala već su stigli u Novi Sad. Među stranim gostima prednjače oni iz zemalja Zapadne Evrope gde su tradicionalno najbrojniji posetioci iz Velike Britanije i Holandije, ali koje sve više prate i posetioci iz Nemačke, Austrije, Belgije i Švajcarske. Tradicionalno veliki broj posetilaca dolazi iz svih delova nekadašnje Jugoslavije, dok se sve veći broj gostiju beleže i zemlje Istočne i Jugoistočne Evrope kao što su Mađarska, Grčka, Turska, Rumunija i Bugarska. Sudeći prema izveštajima globalnih portala za prodaju ulaznica, očekuju se i gosti iz dalekih zemalja, pa nam tako dolazi više stotina Australijanaca, te posetioci iz Brazila, Indije, Kine, Malezije, Argentine, Kube, Južnoafričke Republike i drugih dalekih destinacija.
 
Takođe, tokom trajanja Exit festivala organizovan je poseban režim parkiranja oko Petrovaradinske tvrđave, a GSP je organizovao i adekvatan prevoz gradskim autobusima. Saobraćaj vozova na relaciji Novi Sad - Beograd će takođe biti pojačan, a informacije o polascima i cenama karata mogu se naći na sajtu www.srbvoz.rs. 
Autor: 021.rs
Cenovnik Impresum Kontakt Uslovi korišćenja Pošalji vest