Na Egzitu pala i prosidba, večeras Rag'n'Bone Man

Najveća zvezda subotnje večeri na Egzitu bio je američki izvođač Džejson Derulo.
On je pred publikom izveo svoje dobro poznate hitove: Wiggle, Watcha Say, Swalla, Talk Dirty, Riding Solo.
 
 
Za dobar provod na glavnoj bini pobrinuli su se i elektronski trio Rüfüs, kao i holandske bass superzvezde Noisia, koji su glavnoj bini prikazali svoj produkcijski šou pod nazivom Outer Egdes.
 
Najveće iznenađenje večeri publici je priredio Rag'n'Bone Man, koji se pojavio dan ranije na Egzitu da bi se pridružio na glavnoj bini prijateljima iz popularnog sastava Foreign Beggars.
 
Na mts Dance Areni dogodila se i prosidba preko svih ekrana, dok je na Reggae bini Britanac Ben proslavio 10 godina ljubavi sa Natašom iz Srbije, koju je upoznao baš na Egzitu.
 
Na mts Dance Areni jedan od najmlađih producenata Kungs zagrejao je publiku svojim hitovima, a publici se predstavio i nemački didžej Robin Schulz.
 
 
Do kraja večeri publiku su zabavljali Duke Dumont, Sister Bliss i njen Faithless DJ Set, dok je britanski as Hot Since 82 napravio subotnju završnicu.
 
 
Više hiljada ljudi na Addiko Fusion bini slušalo je Zvonka Bogdana, a kultni sastav Zabranjeno pušenje ispunio je obećanje i ljubiteljima festivala pružio veče i zabavu za pamćenje.
 
Nastupila je i splitska grupa Kiša metaka, kao i Sve barabe ovdašnje hip-hop scene, predvođene Ajs Nigrutinom. 
 
Explosive bina bila je u znaku panka - kultni britanski pank bendovi Discharge i Angelic Upstarts obeležili su veče na ovoj bini, a čast domaćeg panka branio je legendarni KBO.
 
Tribina "Čiji je NAŠ jezik", koji je organizovao Egzit u saradnji sa pokretom Novi optimizam okupio je veliki broj zainteresovanih u novoj Craft Street zoni festivala, gde se tokom četiri dana održava serija razgovora "Danas – magija dijaloga". Danas će u Ulici starih zanata govoriti predstavnik Fondacije Novi Sad 2021 Nemanja Milenković, predstavnik OPENS-a Vukašin Gvozdenović, producent i jedan od osnivača SKCNS "Fabrika" Zdravko Vulin, predstavnik umetnika tzv. "Kineska četvrti" Pera Mirković, dok će u ime društva arhitekata Novog Sada govoriti Slobodan Jović. Tema je "Dijalogom do Kineske četvrti", a moderatoka će biti novinarka Vesna Farkaš.
 
Peto i završno poglavlje ovogodišnjeg festivala ugostiće Roisin Murphy, a na glavnoj bini zapevaće nova soul zvezda Rag'n'Bone Man. 
 
Žurku na glavnoj bini, poput one sa David Guettom prošle godine, pripašće Hardwellu. Zatvaranje Arene i celog ovogodišnjeg Exita ove godine pripašće Nini Kraviz, a pre nje će tu biti još Nicole Moudaber, Antigone & Francois X, Fabrizio Rat - La Machina, Tijana T i drugi. 
 
Addiko Fusion bina predstaviće Orthodox Celts, desert rokere iz Farga Egypt, surfee iz grupe The Bambi Molesters, metal pankera Mortal Kombat, sve do Massima Savića. 
Na Explosive bini će se čuti Destruction i jedan od najznačajnijih melodic death metal bendova današnjice, The Black Dahlia Murder.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit