VIDEO: Objavljen trejler za novog "Blejd Ranera"

Dugoočekivani nastavak "Blejd Ranera” biće prikazan tek sledeće godine, ali sada je objavljen prvi trejler, kao i sinopsis filma.
"Trideset godina nakon događaja iz prvog dela, novi blejd raner, policajac K (Rajan Gosling) otkriva davno skrivenu tajnu koja bi mogla da ono što je ostalo od društva pretvori u haos. K kreće u potragu za Rikom Dekardom (Harison Ford), bivšim blejd ranerom koji je nestao pre 30 godina", stoji u zvaničnom sinopsisu. 
 
Reditelj Deni Vilnev kaže da u filmu neće potvrditi da li je Dekard zapravo replikant ili ljudsko biće. 
 
"Pre svega, nemoguće je da ovaj film bude na nivou originala", priznao je Vilnev. "To je Ridli Skot. To je remek-delo. To je jedan od najboljih naučno-fantastičnih filmova i jedan od najboljih filmova uopšte u poslednjih 50 godina. "
 
Ipak, nada se da će mu dati poseban život. "Ono što me sada užasava je činjenica da ja ‘Blejd Raner’ činim svojim. "
 
Premijera je zakazana za 6. oktobar sledeće godine.
 
  • AA

    21.12.2016 23:39
    nastavci
    Ajd pa je barem Ryan Gosling tu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.