Nova sezona "Igri prestola" još uvek daleko

Sedma sezona "Igra prestola" osim toga što će imati tri epizode manje, to jest samo sedam u odnosu na ranijih deset, stići će i nešto kasnije nego što je najavljeno.
Uprkos tome što su producenti objašnjavali da je emitovanje nove sezone "Igre prestola" pomereno kako bi se prilagodilo dolasku zime u seriji, mnogima se sve do sada činilo da će manjak od tri epizode omogućiti da se izgubljeno vreme nadoknadi. 
 
Međutim, tokom intervjua za Radio Tajms, Ijin Glen, koji tumači ulogu ser Džore Mormonta, otkrio je zašto to nije moguće. 
 
"Vreme koje im je inače trebalo za deset epizoda koriste za snimanje sedam ove godine. Ostalo je još 15 sati u Igrama koliko smo shvatili, ali to može da se promeni, to je koliko mi znamo. Glumačka ekipa se stalno povećava, svet koji se stvara postaje još veličanstveniji i oni osećaju da im je potrebno za tih sedam epizoda kao što im je trebalo do sada za deset", rekao je škotski glumac. 
 
Još nije poznat datum premijere prve epizode, ali se zna da je emitovanje planirano da bude tokom leta.
  • DSNO

    05.01.2017 16:26
    Serija je prevazisla knjigu po kvalitetu jos od druge sezone (kod prve je knjiga za nijansu bolja). Hvala im sto ne gledaju da utole zelju fanova knjige i da naprave djubar samo zbog njih (slucaj Vorkraft), vec su isli da naprave kvalitetnu seriju.
  • ex chapman

    05.01.2017 14:06
    igri?
    ako ste hteli množinu onda je trebalo IGARA. ali je i to pogrešno jer je serija Game of Thrones a ne GameS. još malo pa će svi Srbi biti k'o onaj gastarbajter što je 20 godina radio u Nemačkoj - za to vreme srpski je zaboravio, nemački nije naučio, pa se sad sporazumeva rukama i nogama!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.