Lucasfilm ne namerava digitalno da oživi Keri Fišer

Producenti Ratova zvezda objavili su da neće digitalno oživeti Keri Fišer u sledećim nastavcima galaktičke sage.

Keri Fišer umrla je u decembru od srčanog udara. Ona se sagi o Ratovima zvezda vratila u sedmom nastavku čije je snimanje završeno u junu, a tumačila je princezu Leju, lik koji je obeležio njenu karijeru, ali i život.

"Epizoda 8", koja bi trebalo da počne da se prikazuje krajem godine, biće poslednji nastavak u kojem se pojavljuje ta glumica, ističe se u saopštenju Lucasfilma (Disney).

"Našim fanovima garantujemo da Lucasfilm ne namerava digitalno da oživi Keri Fišer kao Princezu Leju", insistirali su producenti.

Premijera devetog nastavka najavljena je za 2019. godinu.

Poslednji film sage Ratova zvezda "Rogue One" koji je počeo da se prikazuje prošle godine je pomoću informatičke tehnologije digitalno oživeo britanskog glumca Pitera Kušinga, koji je umro 1994, a tumači lik Grand Moff Tarkina, kojeg je glumio u prvoj epizodi serije 1977. godine.

  • Milan1ns

    16.01.2017 09:47
    Jupii
    I treba, toliko joj duguju. tehnologija nije problem!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.