VIDEO: Film toliko brutalan da gledaoci povraćaju i padaju u nesvest

Horor "Raw", prvenac francuske rediteljke Žuli Dukorn, mnogi nazivaju jednim od najbrutalnijih filmova ikad snimljenih, a navodno su scene u njemu toliko šokantne da neki gledaoci povraćaju ili čak padaju u nesvest.

Bioskop "Nuart Theater" za svaki slučaj gledaocima deli kese za povraćanje, kako u slučaju da im scene preteško padnu na želudac, ne bi morali da povraćaju u svoje kokice ili na pod.

"Odlučili su da naprave papirne kese za povraćanje i dele ih na ulazu, baš kao što su radili u sedamdesetim tokom prikazivanja nekih horora", potvrdio je filmaš Mark Velen za "Hollywood Reporter".

Ovo i nije tako besmislena ideja jer je tokom premijere filma na Toronto Film Festivalu više gledalaca palo u nesvest, a mnogima je i pozlilo, zbog čega je u bioskopu morala da interveniše hitna pomoć.

Radnja filma prati mladu studentkinju veterine Žstin koja od vegetarijanke polako postaje kanibal.

Teme

Raw
  • 1000 %

    27.03.2017 10:02
    uvezsi visok prez pare u dobrotvorne svrhe prebacivati, Ko bi da klati neka plati.
  • pitanje

    27.03.2017 03:02
    Sta je zdravije : kilogram mesa ili kilogram limuna ?
  • ja

    26.03.2017 17:58
    ne razumem šta je strašno?

    jedu ljudi meso...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.