Bijonse u rimejku crtaća "Kralj lavova"

Pop diva Bijonse Nouls pozajmiće glas lavici Nali, iz kultnog crtaća "Kralj lavova", čiji je rimejk izlazi naredne godine, pišu svetski mediji.
Naime, reditelj Džon Favro rekao je u izjavi za medije da mu je Bijonse prvi izbor za kraljicu Nali, dok će lava Simbu "igrati" reper Donald Glover. S druge strane, glumac Džejms Erl Džons pozajmiće glas starom lavu Mustafi.
 
Iako Bijonse još uvek nije zvanično potvrdila ovu vest, njeni prijatelji su u izjavi za mediji otkrili da je pvačica veoma srećna što će biti deo kultnog crtaća.
 
"Bila je baš srećna i počastvovana. Čak je rekla da će njena deca jednoga dana biti najponosnija na nju zbog te uloge", rekao je izvor blizak pevačici.
 
Inače, ovo nije prvi put da je Bijonse angažovana u animiranom filmu. Tako je već pozajmila glas kraljici Tari u crtaću "Epic", a ostvarila je i dve zapažene role u filmovima "Austin Powers u Goldmemberu" i "Dreamgirls".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.