Dve nove sezone Vil i Grejs, emitovanje od jeseni

Serija "Vil i Grejs" (Will i Grace), televizijska komedija zaslužna za uvođenje homoseksualaca u 'mainstream' pop kulturu mnogo pre nego što su istostopolni brakovi postali legalni, vraća se ove jeseni na male ekrane, objavio je NBC.
Dogovoreno je snimanje dve nove sezone serije, u kojima će sve zvezde iz serijala - Erik mekormak (Eric McCormack), Debra Mesing (Messing), Šon Hejs (Sean Hayes) i Megan Malali (Mullally), reprizirati svoje uloge.
 
Serija se prikazivala osam sezona, počevši od 1998, a u nastavku će se potpuno ignorisati veliki finale iz 2006. godine.
 
Homoseksualni advokat Vil i njegova heteroseksualna prijateljica Grejs, koji su se bili razdvojili, u nastavku opet žive zajedno u njujorškom stanu jer su ih spojile novonastale okolnosti.
 
Njima prekoputa i dalje su 'gay' prijatelj Džek i narcisoidna Karen.
 
"Najvažnije i pre svega, želimo biti zabavni, a naravno da ćemo uključiti i aktualna politička i kulturna zbivanja", kazao je McCormack. Tako će se, na primer, Karen u seriji hvaliti svojim prijateljstvom s Donaldom i Melanijom Tramp.
 
"Na prvom čitanju scenarija umirali smo od smeha", rekla je Debra Mesing. "Bilo je to kao povratak kući".
 
Serija "Vil i Grejs" tokom osam sezona prikazivanja zaslužila je 16 Emija, uključujući i glumačke nagrade za svo četvoro glavnih glumaca.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.