Fukunaga će režirati novog Bonda

Producenti filmova o Džejmsu Bondu rekli su danas da će režiser narednog filma o tom britanskom tajnom agentu biti Amerikanac Keri Džodži Fukunaga.
Saopšteno je da će snimanje 25. filma o Bondu početi 4. marta naredne godine, a u bioskopima će se pojaviti 14. februara 2020.
 
Fukunaga će zameniti Britanca Denija Bojla, čiji odlazak je pomerio planirano prikazivanje. Bojl je napustio projekat zbog, kako je navedeno, kreativnih razlika.
 
Američki režiser je do sada radio na televizijskoj seriji "True Detective" i ratnom filmu "Beasts of No Nation", gde je glavnu ulogu tumačio Idris Elba, za kog se često govori da bi mogao da nasledi Danijela Krejga u ulozi agenta 007.
 
Producenti su naveli da Fukunagu "svestranost i inovativnost čine idealnim izborom za sledeću Bondovu avanturu".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.

"Openhajmer" osvojio sedam BAFTA nagrada

Tročasovni ep o izradi atomske bombe tokom Drugog svetskog rata "Openhajmer" osvojio je danas na dodeli filmskih nagrada BAFTA ukupno sedam priznanja, javlja Rojters.