Tejlor Svift na prvom mestu Forbsove liste najplaćenijih

Pevačica i tekstopisac Tejlor Svift dospela je na prvo mesto Forbsove godišnje liste 100 najbolje plaćenih poznatih ličnosti, sa zaradom od 170 miliona dolara.

Svift je ispred koleginica, pop pevačica, Adel, koja je na 9. mestu s 80,5 miliona dolara, Madone koja je na 12. mestu s 76,5 miliona dolara, zatim Rijane na 13. mestu s 75 miliona dolara i Keti Peri na 63. mestu sa 41 milion dolara.

Turneja Tejlor Svift pod nazivom "1989 World Tour" donela je prošle godine više od 200 miliona dolara. Njen nekadašnji partner, di-džej Kalvin Haris dospeo je na 21. mesto liste magazna Forbs s zaradom od 63 miliona dolara.

Grupa "One Direction" je na 2. mestu liste s 110 miliona dolara, glumac Kevin Hart je na 6. mestu s 87,5 miliona dolara, a radijski voditelj Hauard Stern, koji sebe naziva "kraljem medija" je na 7. mestu s 85 miliona dolara.

Na naslovnoj strani magazina Forbs prikazana je američka zvezda rijaliti programa Kim Kardašijan, koja je 42. na listi sa zaradom od 51 milion dolara. Forbs navodi da 40 odsto njene zarade dolazi od igre mobilnom telefonu pod nazivom "Kim Kardashian: Hollywood".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika