Dilan: Ejmi Vajnhaus poslednji veliki umetnik sa ličnošću

Američki muzičar Bob Dilan opisao je britansku pevačicu Ejmi Vajhnaus kao poslednjeg velikog umetnika koji je imao ličnost.
"Ona je poslednja koja je imala ličnost", rekao je o pevačici koja je preminula 2011. u 27. godini dobitnik Nobelove nagrade za književnosti koji retko daje intervjue.
 
U intervjuu datom piscu Bilu Flanagenu, Dilan (75) je rekao da poštuje Imeldu Mej i Valeri Džun, umetnice koje su stvarale pod uticajem bluza i folk roka. Muzičar je takodje hvalio Džoan Baez s kojim je kratko vreme bio u vezi. 
 
"Njen glas me podseća na glas sirena sa grčkih ostrva. Ona me je očarala", rekao je Dilan.
 
Dilan, koji je inače škrt na rečima, nije tokom intervjua ni pomenuo Nobelovu nagradu za književnost koju još nije otišao da preuzme.
 
On je prihvatio intervju pošto 31. marta izlazi njegov novi, trostruki album "Triplicate" na kojem izvodi pesme Frenka Sinatre.
  • Dasd

    24.03.2017 10:42
    Izlapeo matori

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.