Tvorac eurokrema otkrio da li je bolji crni ili beli deo ovog slatkiša

Jovan Tomović, nekadašnji prvi čovek PIK "Takovo" koji je 1970. godine kupio licencu za "eurokrem" od italijanske kompanije "Gandola", otkrio je koji je deo te poslastice bolji - crni ili beli.
Tvorac eurokrema otkrio da li je bolji crni ili beli deo ovog slatkiša
Foto: Pixabay
"Crni deo je sadržajniji i kvalitetniji od belog", kratko je objasnio Tomović za "Nedeljnik".
 
Nekadašnji čelnik "Takova" rekao je, međutim, da današnji "eurokrem" više nije kao onaj stari.
 
"Kada bi se u nekoj stručnoj laboratoriji analizirao proizvod, videlo bi se da nema veze sa onim eurokremom od pre 30 godina", zaključio je Tomović.
 
Opširnije možete pročitati u "Nedeljniku".
  • NenadNS

    19.08.2018 20:49
    On nije tvorac Eurokrema
    Eurokrem, koliko god mi to želeli, nije naš, već italijanski proizvod. Takovo je kupilo licencu za proizvodnju od italijanske Gondole, što e i pisalo na proizvodu (ne znam da li je tako i danas). Dakle, ovaj čovek nikako ne može biti tvorac Eurokrema.
  • da

    19.08.2018 15:34
    Ako cemo realno, nista vise nije kao nekad sto je bilo. Pa cak ni mi sami.
  • Grbavica

    19.08.2018 13:04
    Današnji eurokrem nije ni za prineti onome što je nekad bio. Izgubio se kvalitet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.