Čudne seksualne discipline

Seks je prevazišao granice zadovoljstva, te su ljudi počeli da se takmiče u čudnim "seksualnim disciplinama".
Međutim, i seksualna takmičenja, kao i ostala, zahtevaju ozbiljnu organizaciju, zbog čega su i osnovane "Olimpijske seksi igre", na kojima postoji nekoliko disciplina.
 
Ko će dalje
 
Horst Šulc iz Amerike uspeo je da svojom spermom dobaci čak šest metara daleko od sebe. Pored "skoka u dalj", ovaj Amerikanac skače i u vis, te i u ovoj disciplini ima rekord - 3.8 metara u visinu.
 
Najveća vagina
 
Sa vaginom od 48 centimetara, Ana Svon je zauzela tron kada je u pitanju ova disciplina. Slikovitije objašnjeno, jedna lopta za ragbi može da stane u njenu vaginu.
 
Najduže masturbiranje
 
Masanobu Sato je 2009. godine postavio rekord u dužini masturbacije - devet sati i 58 minuta bez prestanka. 
 
Skidanje brushaltera jednom rukom
 
Ova veština zahteva odličnu tehniku. Sadašnji rekord drži Tomas Vogel koji je svojom desnom rukom otkopčao čak 56 brushaltera u minuta.
 
Koliko možeš za jedan sat
 
U ovoj disciplini dominiraju žene. Rekord od 134 orgazma u jednom satu za sada niko nije uspeo da poremeti. Sa druge strane, muškarcima je izgleda malo teže, pa uspevaju da postignu "svega" 16 ejakulacija u satu.
 
Orgije sa 250 parova
 
Najveće orgije na svetu održale su se u velikom skladištu u Japanu gde je seks istovremeno imalo čak 250 parova. Oni su najpre morali da prođu testove za seksualne bolesti. Ceo događaj snimala je filmska ekipa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.