Devojka godinama zarobljena u stanu

Nemačka policija danas je oslobodila mentalno zaostalu 26-godišnju ženu, za koju se veruje da je majka godinama držala zarobljenu u stanu.
Ona je pronađena u zapuštenom stanju, u stanu punom smeća u gradu Rozenhajm, potvrdio je portparol policije, dodajući da je devojka prebačena u psihijatrijsku bolnicu. Policija je slučajno otkrila zarobljenicu prilikom sprovođenja naloga za iseljenje.
 
Kada su tražili da uđu u stan, 54-godišnja podstanarka, majka zarobljene devojke, bacila se niz stepenice sa drugog sprata u očiglednom pokušaju samoubistva, izjavio je portparol. Žena je od pada zadobila teške povrede i prebačena je u bolnicu.
 
Kada su policajci ušli u stan, otkrili su zaključana vrata prostorije, u kojoj je bila zarobljena devojka. "Verujemo da je ona podstanarkina ćerka, koja je bila u fizički teškom stanju, očigledno mentalno zaostala, koja u toj sobici živela duže vreme, možda godinama", rekao je portparol policije Štefan Sontag.
 
Komšija, koji nije hteo da se predstavi, rekao je da živi u njihovom komšiluku još od 2003. godine, a da nikada nije video devojku.
 
Autor: Tanjug
  • Rusofil_IQ0

    19.04.2016 22:22
    Ma da je pusti na ulici sigurno bi se super provela a i u bolnici ce joj biti mnogo bolje!!
    prokleta politicka korektnost, ko se ne slaze nek brine o nekom retardu I strepena pa nek posle pametuje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin