Kako da vam grudi budu bujnije

Niste zadovoljne svojom ravnom figurom i pitate se šta da obučete kako bi vaše poprsje izgledalo bujnije?
Dobro odabrana odeća može da učini čuda i da potpuno "preoblikuje" siluetu, tvrde stilisti, a damama sa manjim grudima savetuju:
 
* Nosite haljine i majice sa karnerima i volanima u predelu grudi, jer vizuelno dodaju volumen gornjem delu tela. Isti utisak stvoriće i svetlije majice ili košulje u kombinaciji sa tamnim pantalonama ili suknjama.
 
* Majice sa horizontalnim prugicama u kombinaciji sa jednobojnom suknjom ili pantalonama će za tren oka "povećati" vaše poprsje.
 
* Strukirana odeća sa komotnijim gornjim delom takođe stvara iluziju većih grudi. Preporučuje se i veliki kaiš oko struka jer stvara utisak bujnijeg dekoltea.
 
* Push up brushalteri su kao stvoreni za male grudi, a najbolje izgledaju ispod majice, košulje ili topa.
 
n Nosite dugačke i tanke ogrlice koje grudi čine vizualno većim.

Teme

grudi
  • Boki

    10.06.2016 00:48
    Kakav lirski izraz "bujne". Nista bez silikona. Smor.
  • pera

    09.06.2016 19:54
    ..
    A ja momcima savetujem da nose aluminijumski torso misicni kalup. Pa kad se one skinu, da i mi ne ostanemo duzni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".