FOTO: Portorikanka nova Mis sveta

Svet lepote dobio je sinoć novu kraljicu.
Njeno ime je Stefani Del Vale, a dolazi iz Portorika. 
 
Mis Srbije Katarina Šulkić nije uspela da se plasira u top 20.
 
Prošlogodišnja Mis sveta Miria Lalaguna iz Španije krunu je u dvorani National Harbor u Vašingtonu predala svojoj naslednici koja je dočekala ne uspevajući da sakrije emocije.
Nakon toga su sve devojke izašle na pozornicu i držeći se za ruke otpevale zajedničku pesmu poslavši svetu poruku ljubavi i mira. 
 
Pre velikog finala 117 takmičarki tri sedmice su se vredno pripremale i učestvovale u nekoliko ostalih takmičenja. Sudije su procenjivale učesnice na osnovu njihovih nastupa i u prethodnim izazovima koja su pred njih postavljana.
 
Mis Indonezije osvojila je titulu pobednice takmičenja "Lepota sa svrhom", a Mis Filipina je bila najbolja u oblasti Multimedije. Najtalentovanija je bila Mis Mongolije, dok je u sportu briljirala Mis Kukovih Ostrva. Kineska predstavnica slavila je u takmičenju top modela. 
 
Voditelji ceremonije Megan Jung i Džejson Kuk prvo su proglasili top 20 devojaka, a među njima su se našle predstavnice Mongolije, Indonezije, Filipina, Mađarske, Kenije, Portorika, Indije, Kine, Brazila, Australije, Dominikanske Republike, SAD-a, Slovačke, Belgije, Francuske, Koreje, Kukovih Ostrva, Gane, Japana i Tajlanda. 
 
Kada je izbor sužen, ostalo je 10 devojaka - iz Indonezije, Belgije, Filipina, Kenije, SAD-a, Kine, Dominikanske Republike, Portorika, Brazila i Koreje uz Mongoliju koju je izabrala publika, da bismo na kraju dobili i top pet, a potom i pobednicu iz Portorika te prvu i drugu pratilju - predstavnice Dominikanske Republike i Indonezije. 
 
Takmičenje je prenošeno uživo u 200 zemalja sveta, a pobednica je uz dijamantsku krunu osvojila i novčanu nagradu od 94.000 dolara.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.