Prodaje se loža u Rojal Albert Holu za tri miliona dolara

Privatna loža u Rojal Albert Holu, čuvenoj koncertnoj dvorani u centralnom Londonu, prodaje se za tri miliona dolara.
"Privatna loža sa 12 mesta oglašena je na prodaju za 2,5 miliona funti (tri miliona dolara)", rekao je manadžer Herods nekretnina Nikolas Šo.
 
Ljubitelji umetnosti s dubljim džepom koji se odluče za kupovinu dobiće priliku da sede pored britanske kraljice Elizabete Druge i drugih ličnosti iz britanskog javnog života.
 
Prema njegovim rečima, vlasništvo traje 849 godina i može se prenositi sa generacije na generaciju. Očekuje se da će kupac biti Britanac.
 
Koncertna dvorana Rojal Albert Hol otvorena je 1871. godine. Ima 5.272 mesta, od kojih se 1.300 nalazi u privatnom vlasništvu. Loža koja je oglašena na prodaju udaljena je pet loža od kraljičine.
 
Svečanost dodele nagrada Britanske filmske akademije održaće se ove godine u Rojal Albert Holu, a očekuje se i dolazak članova britanske kraljevske porodice.
  • Ekonomski Tigar

    12.01.2017 12:55
    Kulturo, eve me!
    Već vidim preCednika Tomicu kako investira...
  • sremac

    12.01.2017 06:59
    idi begaj
    Nije to za tebe, nisu ti kazali, ne peva tamo Baja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.