Majka otišla na žurke, ostavila bebu da umre od gladi

Viktorija Kuznjecova iz Rusije suočava se sa kaznom od deset godina zatvora zbog smrti svog devetomesečnog sina.
Sedamnaestogodišnjakinja iz Rostova ostavila je bebu da gladuje do smrti, dok je ona na nedelju dana otišla od kuće, kako bi se zabavljala i obilazila žurke sa prijateljima, navodi policija. Ona je, kada je njen muž otišao na služenje vojnog roka, ostavila dete u stanu i otišla.
 
Komšije su se zabrinule posle nekoliko dana, jer nisu viđali Viktoriju i Igora, pa su pozvali policiju, koja je u stanu pronašla telo bebe. Prema navodima medija, Viktorija je svojim prijateljima, sa kojima je bila tih dana, rekla da je Igor ostao kod kuće sa njenom ujnom.
 
Nakon hapšenja je priznala policiji šta je uradila i ispričala da je jednom pokušala dete da da u sirotište, kad je imao mesec dana, ali da ga je ipak posle izvesnog vremena vratila kući.
  • Davor

    21.09.2017 14:03
    Ništa neuobičajeno. Mnoge tate tako znaju da odu do trafike po cigarete, pa se nikada ne vrate.

    @Srna 100% ste u pravu. Nisu samo majke, nego i očevi. Roditelji koji nemaju veze sa roditeljstvom, sebične samožive skotine, odgojene tako (zato se oni koji su ih odgajali i prihvataju obaveza oko unuka). Ali zato ukidamo čak i eksperiment seksualnog vaspitanja u školama. Ne radi se o tome da se čovek zatvori u četiri zida kada dobije dete, ali kada dete dođe na svet, ono je prioritet, a ne ja-pa-ja.
  • Nizina

    21.09.2017 07:34
    Nekoliko primera iz Srbije
    Otisla/o u rijaliti i pustio dete kod kuce...
  • Srna

    21.09.2017 05:09
    Mnoge majke
    Mnoge majke u Srbiji i u ovom gradu znam da svaki vikend izlaze, a dete ostave roditeljima. Ponašaju se kao klinke , a deca im tužna. Deca treba da detinjstvo provode uz roditelje. Pre svega da je taj roditelj ujutru probuđen i spreman na igru sa detetom , a ne da ustaje u podne pa pije kafu pa sa drugaricom a da prepričava noćne dogodovstine.Meni je zao te dece.Njihovog detinjstva sa bolesnim babama i dedama i pre svega osećaja da nisu potrebni svojim roditeljima. Takvi roditelji su sebitni i koristoljubivi samo gledaju da je njima super , a dete ko šiša , inače predstavljaju se kao savremeni roditelji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin