VIDEO: Ruski bombarder sleteo s piste tokom vežbe

Supersonični bombarder Tu-22M3 ruske avijacije sleteo je sa piste vojnog aerodroma i polomio krilo tokom vežbe "Zapad 2017".
Četiri člana posade tom prilikom nisu povređena.
 
"Uzrok nesreće bio je kvar senzora brzine prilikom poletanja, što je dovelo do toga da ekipa odluči da prekine poletanje", objasnio je neimenovani visoki zvaničnik.
 
Mediji prenose da nije bilo zvanične izjave o uzrocima nezgode i da je ovo treći sličan incident koji je objavljen u ruskim medijima prilikom uzletanja Tu-22M3. Prva dva incidenta bila su manje ozbiljna jer su se avioni zaustavili na kraju piste.
 
  • odbrana

    03.10.2017 11:51
    za ministra odbrane bih pre stavio urednika tango six nego džiberzanskog i vukija
  • Lala

    30.09.2017 08:14
    crnjak
    Rusofili pali u depresiju, pijani pilot skrsio avion. Rulje i tehnologija , vojska nema sta da jede kradu kupus sa njiva.
  • Lazanski

    29.09.2017 14:35
    Demanti
    Rizbo
    Najlakše je na argumente odgovarati optužbama. Nisam nikakav špijun, a to ću vam uskoro i dokazati sa pozicije minstra odbrane!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin