FOTO: Kako zaista izgleda život nakon porođaja?

Amanda Bejkon, majka bebe stare svega osam sedmica, podelila je na svojim društvenim mrežama fotografiju iz bolnice.

Na ovoj fotografiji, njen suprug pozira sa novorođenčetom, dok je ona - u pelenama.

Amanda je na ovaj način želela da pokaže kako zaista izgleda život žene nakon porođaja, te da majkama ponekad treba više vremena da se oporave.

Iako svi priznaju da je za oporavak potrebno vreme, nisu svi bili oduševljeni podelom ove fotografije. Naime, pojedinci smatraju da ovakvim prizorima nije mesto na internetu, ali je većina podržala ovaj potez novopečene majke, uz komentar da "majčinstvo zaista tako izgleda" te da su im scene dobro poznate.

  • Terješkova

    10.07.2016 22:03
    Ništa lepše od trudnoće i saznanja da ćete postati majka! Ništa nije teško...... verujte... bila sam 3 puta trudna a 4 dece!!
  • Marija

    10.07.2016 18:01
    Sve je mnogo lakse ukoliko sacuvate placentu.
    http://youtu.be/uuxeAbeDcU0

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom